Jerebu oh Jerebu

image

Ahad lepas memacam tempat aku pergi sebenarnya. Bila balik rumah memang penat ya amat rasanya. Dengan cuaca yang panas berjerebunya. Gambar kat atas tu di Putrajaya. Teruk jerebunya. Macam berkabus je rasa. Kalau nak feeling-feeling kekunun sejuk berkabus boleh le amik gambar dalam keaadaan berjerebu teruk sekarang ni. Ngeeee

 

image

Bila sampai di KLIA, keadaan masih sama. Jerebu teruk. Aku terfikir, macamana le agaknya kapal terbang ni nak landing dan berlepas. Nampak ke jalan? 

 

image


image

Keadaan di KLIA tak sesak macam hari sebelumnya. Kalau awal sikit mungkin sempat berselisih dengan Pak Lah yang buat sembahyang hajat di Anjung Tinjau, KLIA. Wartawan masih ada yang berkeliaran di sini. Di hotel Sama Sama, banyak kereta yangparking di depan hotel. Malah van/lori RTM je ada 3 kalau tak silap aku.

Yang ramai di KLIA masa ni orang nak pergi umrah. Memacam color beg ada. *sibuk je tengok beg orang. hehehehe*


image

Sementara nak tunggu waktu berlepas bro, kitaorang lepak di Kopi Time. Aku makan ni je. Sandwichnya taklah sedap sangat. Tapi habis jugak le aku makan. Nasib baik aku suruh dia panaskan so sedap le sikit rasanya. Kalau sejuk, sah tak habis gaks.

 

 

prayforMH370

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s